ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

H DUROSTICK, Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Ως μια εταιρεία με πολυετή και πολυσχιδή ενασχόληση και εμπειρία στο σχεδιασμό, υλοποίηση, παραγωγή και διάθεση δομικών υλικών και χρωμάτων, η DUROSTICK έχει να επιδείξει πλειάδα μοναδικών υλικών (προϊόντων) καθώς επίσης και ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων, όσον αφορά στη στεγάνωση, θερμομόνωση και θερμοστεγάνωση τοιχοποιίων και δωμάτων.

ΥΛΙΚΑ

Στεγανωτικά Υλικά και Χρώματα

Η σωστή θερμομόνωση μιας επιφάνειας προϋποθέτει -κατ’ αρχήν- την επιμελή στεγάνωση της επιφάνειας.
Οι λόγοι που επιβάλλουν τη στεγάνωση της επιφάνειας, μεταξύ άλλων, αφορούν το γεγονός ότι, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και μετρήσεις, η αύξηση της υγρασίας στη μάζα μιας τοιχοποιίας κατά 4% μειώνει τη θερμομονωτική ικανότητα της κατά το εντυπωσιακό ποσοστό 50%!
Η στεγάνωση άρα της τοιχοποιίας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα που επηρεάζει άμεσα τη θερμομονωτική της ικανότητα.
Η στεγάνωση αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια προνομιακό πεδίο δράσης για τη DUROSTICK. Εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα επιφανειών έχουν στεγανωθεί με στεγανωτικά Durostick. Πιστοποιημένα βάση Ευρωπαϊκών προτύπων, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις υπερκαλύπτουν, προϊόντα ευρέως γνωστά, με επιτυχημένες εφαρμογές για πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, τα στεγανωτικά της DUROSTICK έχουν κερδίσει επάξια τη θέση και τη φήμη τους στην αγορά.

Παράλληλα, η DUROSTICK συνεχίζει να δημιουργεί και να τοποθετεί νέα καινοτόμα προϊόντα αυτής της κατηγορίας που έρχονται να δώσουν άμεσες λύσεις και να βελτιώσουν εντυπωσιακά τα αποτελέσματα των εφαρμογών για τις οποίες έχουν σχεδιασθεί.

psixraylika3

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ολοκληρωμένα Συστήματα Θερμομόνωσης & Θερμοστεγάνωσης

Η DUROSTICK έχει ασχοληθεί επισταμένα με συστήματα θερμομόνωσης
και θερμοστεγάνωσης τόσο οριζοντίων όσο και καθέτων επιφανειών,
καθώς έχει αποδειχθεί ότι οι δύο δράσεις επιτυγχάνουν συνδυαστικά, εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

 

Τα συστήματα Θερμομόνωσης & Θερμοστεγάνωσης της DUROSTICK είναι τα παρακάτω:

πίσω